Tjejmiddag =)

hejhej :)

jag vet att det var längesen jag skrev har bara haft väldigt mkt annat att göra. Dålig ursäkt jag vet. Ska försöka att skärpa mig!
Idag så åkte jag till jobbet så att jag var där till elva. Hade väldigt mkt att göra idag faktiskt. Sprang runt hela tiden. ialla fall... Vid tre åkte jag hem och titta på tv och va inne på datan.
Vid fem tiden åkte jag, mamma och Vendela in till mariatorget för att äta middag. Hade jättemysigt!
En tjejkväll är aldrig fel ♥

imorn så är jag ledig! JIPPI :D då ska jag träffa michelle, damla och madde efter att dom vart på grönan. Ska bli jättekul! Har inte träffat dom på evigheter känns det som. Vi får se om ngn vill följa med mig och sola/bada imorn innan jag ska träffa dom. Hemma kan man ju inte sitta när det ska bli 25g ute.

PS. Vart har michelle försvunnit?

// Vanessa 



Madde, damla, michelle, jag och issa ♥


Iss@ sötnos <3

hej alla underbara läsare :)

Nu när värmen är här känns det äntligen som sommarlov :) Just nu sitter jag hemma hos issa. Jag och hon sitter vid tvn och bläddrar genom kanalerna. Vi ska nämligen ha en tjejkväll idag ♥ Egentligen skulle michelle vara med oxå men som ni kanske vet är hon ute och seglar. Tror att hon kmr hem imorn men är inte helt hundra.
Idag skulle ja åka och bada men jag orkade inte så jag gick till issa ist vid halv 10 när hon skickade sms till mig och sa att jag skulle komma. Hade ändå inget bättre för mig.
Åt sen frukost hos henne och efter ett tag tog vi en promenad till gross och köpte lite gott till ikväll :D Sen så gick vi vidare till H&M där issa skulle köpa ett linne. Sen så gick vi hem och åt lunch och nu sitter jag här :P

Ngn som kan rekomendera ngra bra filmer?

Vet ni... om 2 veckor och tre dagar åker jag till serbien med jasse :D

besök hennes blogg: www.jaseminas.blogg.se

Ni anar inte.... Jag kan inte sluta tänka på ECLIPSE.... funderar på att gå och titta på den igen. Men vi får se !!!





// Vanessa


Bussen...

hejhej :)
Tänkte skriva ett snabbt morgoninlägg innan jag sticker ner till bussen med mamma och Vendela. Som jag skrev igår så var jag inte säker om jag skulle följa med och bada vid havet men vad ska jag göra hemma egentligen?... Så jag bestämde  mig för att följa med:)
Dagens kan jag tyvärr inte lägga in just nu gör det när jag kmr hem senare ikväll vilket kanske blir vi åtta tiden för det tar 2 timmar att bara åka till det här stället och två timmar hem. Men senare ikväll blir det dagens elr varför inte kvällens ;)
// Vanessa ♥

Torsdag...

tjenare !

Sitter i mitt rum med issa och väntar på michelle som är på väg från grönan. Vad vi ska göra sen är inte bestämt vi får se.. Men vi har ALLTID lika kul :D Själv har jag jobbat idag så jag har inte haft så mkt för mig som ni säkert förstår.
Förlåt att jag inte skrivit ngt dom senaste dagarna har helt enkelt inte orkat. Igår skulle jag och michelle skriva ett inlägg tsm men datan va hyelt cp så vi orkade inte hålla på. Men igår så sov michelle hos mig eftersom vi hade vart och tittat på... ECLIPSE med tjejorna :D Ni anar inte hur j'avla bra den va. Jag ska inte berätta något. Men om ni inte sätt den så skynda er till biografen ni måste se den :)

Nu är michelle på väg upp frö "mördarbacken" som hon kallar den :P imron ska jag nog åka och bada och mysa med familjen och lite barndomskompisar. Vi får se :)

PS. jag och issa tittade när nästa film (första delen av breaking dawn eftersom den ska delas upp i två delar) har premiär. Vi får helt enkelt stå ut ända till 18 November 2011 :O  och den andra delen har premiär sommaren 2012 :O
Vi får helt enkelt bita ihop...

// Vanessa ♥



RSS 2.0